Everyday Women: Over 2 powervrouwen die ons inspireren

Everyday Women: Over 2 powervrouwen die ons inspireren
Everyday Women: Over 2 powervrouwen die ons inspireren

Het meest feestelijke seizoen van het jaar is begonnen en dat betekent onder meer kerstfeesten, bedrijfsfeesten en oud en nieuw. Dat betekent dat je helemaal los kunt gaan op looks met pailletten, glitters, fluweel, kant en bijpassende outfits.


Hier verwelkomen we het feest met open armen. Dus zet de ene voet voor de andere en kom maar op met die grote glimlach. Het leven is een feest en je bent uitgenodigd - dans mee en blijf in de maat.


Everyday Women gaat over van elkaar leren, elkaar steunen en elkaar inspireren. Daarom vertellen Everyday Women, Anna Sofie en Caroline, hier wat voor hen een powervrouw is en van welke krachtige go-to partylooks zij graag gebruik maken.


Laten we het woord geven aan enkele vrouwen waar het om gaat.

Wat is een powervrouw?

"Een powervrouw is een vrouw die zichzelf kent, haar sterke en zwakke punten kent en deze ook bezit! Ze weet wat ze waard is. Een powervrouw weet wat ze wil en gaat ervoor, maar nooit ten koste van anderen. We staan op door elkaar op te tillen."

- Caroline, Duitsland


"Een powervrouw is een vrouw die met zichzelf verbonden is. Ze staat in contact met haar intuïtie, en gebruikt die om na te denken over, en zichzelf te verbeteren door het leven. Ze is een niet te stoppen kracht."

- Anna Sofie, Denemarken


Over het verschil tussen alledaagse en feestkleding

"Voor mij is feestkleding iets dat mijn leuke, flirterige en sexy kanten naar voren brengt, en dan ben ik dol op glitters en gamlour! Ik wil me sexy voelen, en ik draag meestal iets dat mijn rondingen benadrukt en wat huid laat zien."

- Caroline, Duitsland


"Ik maak niet echt onderscheid tussen alledaagse en feestkleding. Ik kan heel feestelijke kleding dragen voor elke dag en casual kleding voor feestjes. Chiffon, glitters en lange jurken hebben meer kans als het gaat om feestkleding, maar slechts een klein beetje."

- Anna Sofie, Denemarken

We staan op door elkaar op te tillen
Caroline, Duitsland

Op een goed feest - en het hebben van een go-to feest outfit

"Een goed feest begint met goed gezelschap. Het beste is een feest met mijn beste vrienden, omdat ik me bij hen op mijn gemak voel. Goed gezelschap betekent ook aardige en open mensen. Dansen is een gegeven! In het beste geval naar old school hip hop of soul klassiekers. Mijn go-to party outfit is een zwarte, halflange strakke jurk zonder mouwen en een paar witte sneakers. Het is erg comfortabel en sexy. Ik draag meestal sneakers als ik uitga, want feesten betekent voor mij ook dansen - en ik kan mijn danspasjes niet doen op hoge hakken."

- Caroline, Duitsland


"Een goed feest is een avond met goede vrienden, goede wijn, dansen en veel lachen. Het belangrijkste van mijn go-to party outfit is dat ik me comfortabel voel in de kleding en dan moet het een beetje extra zijn."

- Anna Sofie, Denemarken


Op het kiezen van het een of het ander voor een feest

Jurk of bijpassende outfit

Jurk: "Jurken geven me altijd een vrouwelijk, sexy en comfortabel gevoel."

- Caroline, Duitsland


Allebei: "Ik hou van allebei!"

- Anna Sofie, Denemarken


Kant of fluweel

Kant: "Kant laat de huid zien op een zeer sexy en toch delicate manier."

- Caroline, Duitsland


Kant: "Omdat fluweel veel te warm is als ik dans."

- Anna Sofie, Denemarken


Paillettenjurk of de little black dress

Paillettenjurk: "Ik hou van aandacht en van tijd tot tijd in het middelpunt staan. Pailletten doen me voelen als een disco koningin uit de jaren 70."

- Caroline, Duitsland


De little black dress: "De little black dress is altijd goed en een makkelijke beslissing als ik me de deur uit moet haasten."

- Anna Sofie, Denemarken

Met dank aan twee Everyday Women, Anna Sofie en Caroline, die het belang van het woord macht inkaderen en twee echte en verschillende soorten powervrouwen belichten. Laat je inspireren door hun feestelijke benadering van het leven en hun sprankelende feestoutfits.


Kies de outfit waarin je je krachtig voelt, of het nu gaat om sneakers en joggingbroeken of fonkelende jurken en stiletto's. Omdat een powervrouw niet bang is om te laten zien wie ze is. Ze is goed genoeg, net als deze. Sta op, sta sterk en maak van het leven een feest.