Het manifest van Everyday Women

Wat betekent het om Everyday Woman te zijn? In feite zijn we allemaal Everyday Women. Het maakt niet uit hoe lang je bent, welke huidskleur je hebt, welke muzieksmaak, schoenmaat, werksituatie, voor welke stijl je kiest of wat je persoonlijke waarden zijn. Hier proberen we gewone, alledaagse vrouwen te portretteren, voor een modebeleving die dichter bij de werkelijkheid staat.


Kijk het filmpje Everyday Women Manifesto en vergeet het geluid niet aan te zetten.

Everyday Women - with you, for you

Everyday Women is onze bijdrage aan een wereld die een beetje authentieker is. Een beetje authentieker, een beetje dichter bij de realiteit. Nog even luisteren. Waar we met jullie allemaal naartoe gaan aan de andere kant van het scherm en de winkelbalie, waar we een kleine stap vooruit gaan.


Met Everyday Women nodigen we jullie allemaal uit. Om onze wereld te delen, maar niet in de laatste plaats om je deel te laten uitmaken van het creëren ervan. Om nog betere producten te ontwikkelen die passen bij uw voorkeuren en uw lichaam, voor vrouwen in al onze verbazingwekkende verschillen. Om campagnes en afbeeldingen te maken die de vrouwen van de werkelijkheid laten zien. Dialoog creëren en samen staan als vrouwen.


Dit geldt nu en in de toekomst. Everyday Women is een samenwerking met jullie allemaal. En het is onze eerste stap naar het creëren van een ruimte die luistert en die een eerbetoon brengt aan de gemeenschap in onze verschillen.