Everyday Women - with you, for you

Everyday Women is onze bijdrage aan een wereld die een beetje authentieker is. Een beetje authentieker, een beetje dichter bij de realiteit. Nog even luisteren. Waar we met jullie allemaal naartoe gaan aan de andere kant van het scherm en de winkelbalie, waar we een kleine stap vooruit gaan.


Met Everyday Women nodigen we jullie allemaal uit. Om onze wereld te delen, maar niet in de laatste plaats om je deel te laten uitmaken van het creëren ervan. Om nog betere producten te ontwikkelen die passen bij uw voorkeuren en uw lichaam, voor vrouwen in al onze verbazingwekkende verschillen. Om campagnes en afbeeldingen te maken die de vrouwen van de werkelijkheid laten zien. Dialoog creëren en samen staan als vrouwen.


Dit geldt nu en in de toekomst. Everyday Women is een samenwerking met jullie allemaal. En het is onze eerste stap naar het creëren van een ruimte die luistert en die een eerbetoon brengt aan de gemeenschap in onze verschillen.

Op dit moment staan we niet open voor sollicitaties - maar houd deze pagina in de gaten

We zijn zowel trots als vereerd dat zovelen van jullie de tijd en moed hebben genomen om jezelf te delen door een aanvraag in te dienen bij Everyday Women.


Op dit moment hebben we met een aantal vrouwen de eerste stappen gezet en nemen we daarom op dit moment geen nieuwe sollicitaties in behandeling. Maar houd deze pagina goed in de gaten - we willen nog veel meer van jullie spreken en ontmoeten, dus we zullen ons op een later tijdstip natuurlijk weer openstellen voor sollicitaties.