Over Zizzi

Over Zizzi

Bij Zizzi willen we graag onze klanten inspireren en begeleiden. Daarom vind je bij ons hulpgidsen voor maten, pasvormen en figuurtypes.


Wij zijn experts in het combineren van modetrends en trends in materialen en pasvormen voor dames met de maten 42-60. We combineren kwaliteit met een goed gemaakte snit en voorzien je van nieuwe alledaagse kledij in een uitgebreid assortiment met scherpe prijzen.


Bij Zizzi willen we je een fantastische winkelervaring bieden.


We streven er dagelijks naar om de beste artikelen te creëren die perfect passen en moedigen vrouwen in heel Europa aan om hun persoonlijke stijl te ontdekken en verder te ontwikkelen.


Verken ons inspirerende online universum en vergeet niet Zizzi te volgen op Facebook en Instagram, waar je veel inspiratie opdoet voor de laatste trends, mode en styling.


Werken bij Zizzi

Bij Zizzi zijn we altijd gefocust op het creëren van de beste ervaringen voor de klant - of dat nu in de winkels is of op de digitale platforms. 


Daarom zijn we altijd op zoek naar nieuw talent om onze toegewijde teams in design, retail, e-commerce, marketing, branding enz. te versterken. 


Als werkomgeving wordt Zizzi gekenmerkt door loyaliteit en een prestatiegerichte mentaliteit - met hoge ambities. 


Ben je geïnteresseerd om met ons samen te werken? Lees meer, bekijk onze vacatures en stuur je sollicitatie hier.