9 suggesties voor kerstcadeau ideeën

9 suggesties voor kerstcadeau ideeën

Doe hier inspiratie op voor de kerstinkopen

Inspiratie nodig voor je verlanglijstje dit jaar?

Lees deze cadeaugids waarin drie Alledaagse Vrouwen vertellen wat ze willen voor Kerstmis. Doe inspiratie op voor het perfecte kerstcadeau - en misschien zelfs voor je eigen verlanglijstje. Het zou een cadeau kunnen zijn voor je vriendin, zus, moeder, oma of iemand heel anders. Lees verder:

3 vrouwen - 3 verlanglijstjes

1. Leren laarzen

2. Laarzen

3. Softshell broek


"Ik wil twee verschillende paar leren laarzen. De laarzen zijn allebei gewoon super stoer en ze zouden geweldig staan bij rokken, jurken en broeken."

"Daarnaast staat een softshell broek hoog op mijn verlanglijstje omdat ik graag buiten ben in de winter en die zijn super goed, warm en praktisch in gebruik."

1. Wandelbroek

2. Ondergoed - Beha en slipje

3. Nieuwjaarsjurk


"Ik zou graag een wandelbroek willen omdat die een beetje duur is om voor mezelf te kopen. Ik vind het geweldig hoe Zizzi vooruit denkt en vrouwen van alle maten voor alle situaties en activiteiten kleedt. Plus, op mijn to-do lijst van 2024, wil ik meer outdoor dingen doen, en deze broek zou een groot deel kunnen uitmaken van die reis."

"Een setje sexy lingerie is nooit verkeerd! De set is modern en ultra sexy door de stijlvolle look. Plus, het is prettig om te dragen en in het algemeen gewoon super cool! Ik draag alleen beha's zonder padding omdat ik me daar vrouwelijker in voel."

"Ik moet iets hebben voor oudejaarsavond en daarom wil ik deze jurk! Ik zag de jurk met glitter klatergoud, en denk gewoon dat het een hele coole look kan zijn voor Nieuwjaar."

1. Velours broek

2. Top met pailletten

3. Laarzen


"Ik wil een broek van velours en een top met lovertjes omdat ik voor Kerstmis en Nieuwjaar een meer feestelijke outfit wil met een beetje extra schittering. Ik denk er ook aan om de blouse te kunnen gebruiken voor een dag dat ik er gewoon een beetje extra chic uit wil zien. Misschien zou ik een lang zwart vest of blazer dragen bij de blouse en de mooie broek. Ik vind dat beide goed bij de outfit zullen passen!"

"De laarzen zijn zo mooi! Ik hou van de ruwe zolen en dat ze een brede schacht hebben die aansluit op mijn benen. Plus, de laarzen zouden perfect passen bij een fluwelen broek of jurk."

Het is altijd leuk voor de gelukkige ontvanger van een verlanglijstje dat er ook kerstwensen zijn in verschillende prijsklassen. Ook is het leuk om een cadeau te kunnen wensen of geven dat de persoon gewoonlijk niet zou kopen of krijgen. Op die manier wordt zowel het geven als het ontvangen van een geschenk gewaardeerd. We hebben Everyday Women gevraagd wat voor hen het belangrijkst is bij het geven van een kerstcadeau:


Wat is voor jou het belangrijkste als je een kerstcadeau geeft aan iemand van wie je houdt?


"Ik vraag vrienden en familie gewoonlijk wat ze willen, want ik wil niet dat het cadeau niet wordt gebruikt of gedragen. Wanneer ik met kerst kleding geef, ga ik voor kleding van duurzame materialen."

- Caroline, 39, Duitsland


"Ik wil echt weten of er zeker van zijn dat het iets is wat de ontvanger zal waarderen en waar hij blij mee zal zijn. Ik denk dat het extra cool is om een soort ervaring op te doen. Iets dat een mooie herinnering zal zijn."

- Anna, 60, Zweden


"Het belangrijkste is om iets te vinden waarvan ik voel dat de persoon het indirect heeft gezegd dat hij het nodig heeft, maar er misschien niet eens aan heeft gedacht dat hij het wil. Het is het beste als mensen verrast en verrukt zijn op hetzelfde moment."

- Anna Sofie, 34, Denemarken


Hier heb je drie heel verschillende meningen van vrouwen over de ultieme kerstcadeaus anno 2024. Ken je misschien iemand die het verdient om verwend te worden met een vergelijkbaar cadeau?


De beste kerstgroeten van

Everyday Women en Zizzi