Deel je compliment

- Be kind. Be you.


Je bent waarschijnlijk bekend met het gevoel een compliment te ontvangen. Misschien voel je je een beetje verlegen, trek je je schouders op tot aan je oren of draai je je gezicht een beetje weg van degene die het geeft. Misschien stuur je automatisch wat vriendelijke woorden terug om het lieve gebaar te beantwoorden. Hoe dan ook, het is fijn om een compliment te ontvangen, zowel oppervlakkige als diepere complimenten.


In deze periode richten we ons erop om deze vriendelijke woorden door te geven - aan onszelf en aan anderen. Hieronder vind je 5 complimenten van vrouwen aan zichzelf en aan elkaar. Misschien vind je zelfs inspiratie om een compliment te geven? Je kunt bijvoorbeeld in de spiegel naar jezelf kijken en iets positiefs zeggen over wat je ziet. Het kan in het begin vreemd aanvoelen, maar als je volhoudt, levert het veel positieve energie op. Misschien geef je een compliment aan iemand die dicht bij je staat en laat je diegene weten wat hij/zij voor je betekent. Misschien ben je dapper genoeg om iets aardigs te zeggen tegen een vreemde op straat.


Complimenten verwarmen het hart - veel langer dan het kost om ze uit te spreken. Deel je compliment met een gelukkige ontvanger en met ons op Instagram.