Gemma

Regular legs, high waist and curvy hip

Verwelkom Gemma, zij weet zich altijd het beste te kleden. Gemma is jouw nieuwe beste vriendin als je curvy heupen en een wens voor lange benen hebt – en laten we eerlijk zijn: wie heeft dat niet? 


BESTEL NU


Nille

Extra slim legs, high waist and curvy hip

Nille is jouw langbenige, vrouwelijke, hippe vriendin. Nille toont jouw fantastische benen en wordt vaak samen gezien in het gezelschap van een fris, helder T-shirt of een oversized mannenshirt. 


BESTEL NU


Amy

Super slim legs, high waist and curvy hip

Amy is de nieuwkomer van het stel: ze is flexibel en doet er alles aan om jou een comfortabel gevoel te geven. Amy laat je jouw legging compleet vergeten.


BESTEL NU

Emily

Slim legs, regular waist and curvy hip

Emily is de coole collega – haar stijl is klassiek en toch modern. Ze ziet er nooit saai en toch altijd goedgekleed uit. Haar normale taille en smalle pijpen maken Emily de perfecte keuze voor een kantooroutfit of een outfit voor het familiediner.


BESTEL NU


Ellen

Boot cut, high waist and curvy hip

Hoi Ellen! Ellen is jeanious en fashionable – ze maakt je heupen slanker en verlengt en versmalt je bovenbenen met een vleugje ’70-glamour.


BESTEL NUSANNA

Extra slim legs, regular waist and curvy hip

Ontmoet Sanna – jouw dierbaarste en beste vriend. Sanna is sexy, uitdagend, extra smal en zo comfortabel dat ze als een tweede huid op jouw curvy heupen en bovenbenen voelt. 


BESTEL NU
Jeans Converter

Heb jij een favoriete Zizzi jeans? Onze modellen hebben nieuwe namen en de keuze is nu nog groter.

 Vind jouw perfecte jeans met behulp van onze Jeans Converter.