OVER ZIZZI

Zizzi is sinds 2000 een topmerk voor curvy fashion.

Wij deden nooit mee aan de stigmatisering van de plus-size kledingindustrie. Want waarom zouden curvy vrouwen genoegen moeten nemen met gewone kleding als er voor andere vrouwen wel 'fashion' ontworpen wordt?

'We looove curves' is Zizzi's slogan. Die reflecteert onze echte passie voor onze klanten en hun behoeften. Voor ons gaat het om de nieuwe generatie coole, curvy fashionista's die trots zijn op hun figuur.  Die zoeken naar mode die er goed uitziet met veel looove - want dat is wat Zizzi creëert.

Curvy mode ontwerpen is niet eenvoudig. Als modemerk kijken we bij Zizzi constant naar nieuwe, opkomende trends die we met onze kennis van pasvormen en materialen combineren om vrouwelijke vormen te accentueren. Dat is de combinatie die de basis vormt voor succesvolle curvy mode.

Met meer dan 120 concept stores en 1.000 verkooppunten hebben we een brede marktkennis en zijn we onderweg om Noord-Europa te veroveren.

Zizzi staat voor uitbundige collecties met een grote keuze aantrekkelijke producten in verschillende kwaliteitsniveaus. Wij creëren unieke combinaties van kleuren, stoffen, silhouetten en details die aan alle wensen van onze klanten voldoen.