Denim: vol details


Denim: vol details

Het slijtvaste denim materiaal is een echte klassieker. Als er niets anders is, is er altijd nog een spijkerbroek in je kast.


Maar denim kan ook heel zacht uitpakken. Zowel qua uiterlijk als materiaal. Denim stijlen in Tencel™, een lyocell vezel, zijn zowel zacht als vallen mooi op het lichaam. Daarom is het perfect voor bij jurken en overhemden.


En de zachte stof wordt aangevuld met vrouwelijke details. De trend van gedetailleerde kragen en borduursels is nog lang niet voorbij. Ronde kragen en ruches krijgen een stoer randje door de denim look, en borduursels brengen nieuw leven in klassieke stijlen.

Denim past overal bij! Maar als je extra cool wilt zijn, ga dan voor zowel boven- als onderkant in het materiaal - en bij voorkeur in dezelfde kleur. Je krijgt een persoonlijke look die allesbehalve saai is!


Denim is een blijvende favoriet in bijna elke garderobe. Vind je nieuwe go-to styles - denim is nu en altijd in de mode.


Lees meer over Tencel™

Het slijtvaste denim materiaal is een echte klassieker. Als er niets anders is, is er altijd nog een spijkerbroek in je kast