40 chique lentejassen

voor vrouwen

30 chique lentejassen voor vrouwen

We kijken uit naar warmere tijden en mooiere dagen. De perfecte gelegenheid om je garderobe van boven tot onder aan te passen en je klaar te maken om de lente te verwelkomen.


Het winterjack moet worden vervangen door een lichtgewicht plus-size lentejack, maar het kiezen van het juiste jack kan lastig zijn. Wij hebben 30 chique damesjassen voor de lente van 2022 voor je uitgezocht, zodat je klaar bent voor het komende seizoen.


De hippe voorjaarsjas

Als je een plus-size lentejasje wilt dat de trends van dit seizoen volgt, raden we je een gewatteerd jasje, een overhemdjasje of een teddyjasje aan. Het zijn allemaal overgangsjassen voor vrouwen die gemakkelijk te combineren zijn met broeken, blouses of wat je al in je kast hebt hangen.

De klassieke voorjaarsjas

Er zijn een aantal plus size lentejassen voor vrouwen die jaar na jaar meegaan. Als je een veilige keuze wilt maken, is dit er een om voor te gaan. Er zijn zowel vrouwelijke jasjes als de meer ruwe soort. Welk lentejasje u ook kiest, je hebt vast en zeker een nieuwe favoriet in je garderobe.

De praktische lentejas

Het weer kan moeilijk te voorspellen zijn tijdens de overgang van winter naar zomer. Daarom is het goed om je te beschermen tegen wind, zon en regen. Als je op zoek bent naar een praktische plus-size overgangsjas, is een van de onderstaande jassen wellicht iets voor jou.