Welkom bij: HOME by Zizzi

Een gloednieuwe toevoeging aan de Zizzi-reeks. Verwelkom een nieuwe lijn in je huis en breng warmte, persoonlijkheid en stijl in je interieur.


Bij Zizzi kennen we textiel, trends en kleuren tot in onze vingertoppen. En met HOME by Zizzi wordt deze kennis omgezet in prachtige interieurs. Want mode en trends gaan ook hand in hand met binnenhuisarchitectuur. We zien het wanneer pastelkleuren het huis overnemen zodra de eerste zonnestralen van de lente hun intrede doen, en wanneer we kaarsen en aardkleurige kussens en plaids vinden voor de herfst.


We noemen het een zacht interieur

Hier vind je inspiratie voor het inrichten van een huis met textiel. Zowel de kleurrijk gedessineerde soorten met veel textuur - als de aardse die klassiek zijn door hun eenvoudige Scandinavische uitstraling. Hoe je je huis ook inricht, je keuzes zullen bijdragen tot de sfeer en uitstraling. Een mooie set katoenen beddengoed kan het alledaagse leven een beetje luxe geven, en zachte handdoeken in effen kleuren zorgen voor hotelvibes. Omgekeerd brengen kussens met motieven leven en dynamiek in een kamer. En kussenslopen en plaids met textuur zorgen voor een heerlijke tactiliteit in huis. Zachte toevoegingen aan het huis zijn als accessoires bij een outfit; de finishing touch en datgene wat kamers samenbrengt.

Een “thuis” gevoel

Bij HOME by Zizzi vind je textiel voor de vier belangrijkste kamers van je huis: de living, de keuken, de slaapkamer en de badkamer. Van de zachte handdoeken, tafelkleden en stoffen servetten in gedempte tinten tot de kussenslopen en tapijten met leuke prints - en de nieuwste grote trend in huis: beddengoed in pastelkleurige ruitjes. Hier laten we modetrends toe in huis, zodat je ruimtes kunt creëren die een verlengstuk zijn van jouw stijl.


Voor het nieuwe textiel voor thuis putten wij uit onze kennis van materialen, kleuren en trends. Wij helpen stijl in je huis te brengen, net als in je garderobe.


Creëer een gezellige omgeving met zachte woningaanvullingen en geef vorm aan ruimtes om je dromen waar te maken. Ontdek het volledige aanbod - en breng ons bij je thuis.

De zachte toevoegingen aan de woning zijn als accessoires bij een outfit; de finishing touch en datgene wat de kamers samenbrengt