<strong>Kies een paar schoenen die je passen</strong>

Kies een paar schoenen die je passen

Nieuwe schoenen met brede pasvorm? We beantwoorden je vragen

Heb je ons uitgebreide assortiment damesschoenen al gezien? Je vindt er sandalen en ballerina's voor de zomer, laarzen voor de winter en sneakers voor het hele jaar door.


Al onze schoenen hebben een brede pasvorm - speciaal gemaakt voor de bredere voet. Er zijn veel tekenen dat brede schoenen de perfecte keuze voor jou kunnen zijn. Misschien ervaar je het volgende:

  •  Je voeten zwellen op gedurende de dag en je moet veters losmaken of ritsen openen.
  • Je koopt vaak schoenen die te lang zijn voor je voeten - alleen maar om de juiste breedte te krijgen.
  • Je voeten doen pijn, de schoenen irriteren of je moet gedurende de dag van schoenen wisselen.

Kun je je in het bovenstaande vinden? Dan zijn onze schoenen met brede pasvorm misschien iets voor jou. Hier geven we antwoord op een aantal van de meest veelgestelde vragen vragen over onze schoenen:

Hoe breed zijn de schoenen - en zijn alle schoenen even breed?

De schoenen zijn ontworpen op basis van hetzelfde voetmodel, dus ze hebben allemaal dezelfde breedte. Ze hebben een bredere zool dan conventionele schoenmaten en zijn over het algemeen ruimer rond de tenen en wreef. Dit maakt Zizzi's schoenen ideaal als je de hele dag door last hebt van afgeknelde tenen of pijn aan je voeten.


Als de schoenen iets te breed zijn - in de zool of over de voet - kun je een extra inlegzool plaatsen. Zo krijg je het voordeel van de extra breedte, maar dan afgestemd op jouw voet. Daarnaast kun je een hielinzet gebruiken om ervoor te zorgen dat de schoen beter past. Bekijk hier hoe je een hielinzet gebruikt.


Bovendien zijn veel van onze schoenen voorzien van verschillende verstelmogelijkheden om ze perfect aan je voet aan te passen.

"Ik zou dit type schoen niet in een gewone winkel kunnen kopen. Maar deze schoenen hebben extra ruimte, elastieken en gespen en de zolen in de balletschoenen zijn zacht en ondersteunend."  - @camilla_plus

Welke verstelmogelijkheden hebben de schoenen?

Veel van onze schoenen kunnen worden aangepast zodat ze goed aan je voeten passen, of je nu een hoge of lage wreef hebt, of als je voeten overdag wat opzwellen. Sommige schoenen zijn verstelbaar met zichtbare gespen of klittenband, terwijl andere verborgen elastiekjes gebruiken die ervoor zorgen dat de bandjes goed om de voet blijven zitten zonder dat ze strak trekken.

Kan de binnenzool worden verwijderd?

De binnenzool kan bij alle sneakers verwijderd worden. In ballerina's en andere open schoenen is de binnenzool in de zool verwerkt. In laarzen zit de binnenzool ook vast. In deze gevallen is het ideaal om een extra inlegzool te gebruiken voor nog meer comfort.

Hebben de schoenen voetboogondersteuning?

Er zit ingebouwde ondersteuning in alle schoenen met een Comfort Sole (ballerina's, instappers). Dit betekent dat we de zool, ook al is hij in de basis dun, zo hebben ontworpen dat hij comfortabel is. De zool heeft kussentjes die de voetboog en de bal van de voet ondersteunen.


Waar mogelijk is ook ondersteuning voor de voetholte in de schoenen verwerkt. Je kunt hier meer over lezen in de productbeschrijvingen van de verschillende schoenen. Als je meer ondersteuning nodig hebt, overweeg dan het gebruik van een inlegzool.

Hoeveel wegen de schoenen?

Het gewicht varieert van schoen tot schoen en hangt af van de constructie van de zool. We maken de schoenen zo licht mogelijk zonder afbreuk te doen aan het comfort. Een grove laars zal iets zwaarder zijn dan een ballerina schoen door de dikte van de zool, die ontworpen is om duurzamer te zijn.

"Ik heb brede voeten en soms zwellen ze overdag op. Zizzi's schoenen zijn perfect voor mij omdat de zolen ondersteuning bieden en de schoenen de hele dag comfortabel zitten." - @marianne.bjerring

Heb je onze schoenen al geprobeerd?

Zo niet, dan wordt het hoog tijd. Als je meer vragen hebt, kun je altijd antwoorden krijgen door contact op te nemen met de klantenservice. Bekijk onze selectie en vind je nieuwe favoriete schoenen met brede pasvorm.