Zizzi winkel

Rotterdam

Zizzi Rotterdam is gevestigd in het winkelcentrum Alexandrium, dat een van de populairste winkelcentra in het zuiden van Nederland is.
Zizzi - Alexandrium
3067 LX Rotterdam
Zoek richting
Openingstijden
Maandag
09:30 - 18:00
Dinsdag
09:30 - 18:00
Woensdag
09:30 - 18:00
Donderdag
09:30 - 18:00
Vrijdag
09:30 - 21:00
Zaterdag
09:30 - 18:00
Zondag
12:00 - 18:00

Please obtain a google maps api key and put it in Site Preferences!

Je vindt Alexandrium aan de rand van Rotterdam en je kunt er gemakkelijk komen door vanaf de A20 de afslag Prins Alexander te nemen. Volg dan gewoon de borden naar het winkelcentrum. Je vindt er 140 winkels met alles van mode, sport en schoonheid tot elektronica en woninginrichting. In Alexandrium, vind je Zizzi op de eerste verdieping.

Openingstijden en parkeren

De openingstijden van Zizzi in Alexandrium variëren tijdens de week, maar wanneer je ook komt, ons personeel staat voor je klaar. Je kunt ons vinden van maandag tot en met woensdag tussen 9.30 en 18.00 uur, donderdag tussen 9.30 en 18.00 uur, vrijdag tussen 9.30 en 21.00 uur, zaterdag tussen 9.30 en 18.00 uur en zondag tussen 12.00 en 18.00 uur. Op feestdagen kunnen de openingstijden afwijken, dus wij raden je aan de openingstijden van het winkelcentrum op de website te controleren.

Als je met de auto komt, kun je parkeren in een van de twee parkeergarages met in totaal 1.240 plaatsen. Hier vind je ook oplaadpunten voor je elektrische auto. Als je ervoor kiest het openbaar vervoer te nemen, zijn zowel trein, bus als metro gemakkelijk bereikbaar met slechts een paar minuten lopen naar het winkelcentrum.

 

Vind trendy damesmode in grote maten in Rotterdam

Ons ervaren personeel is op de hoogte van de huidige trends en zorgt ervoor dat je bij Zizzi in Alexandrium op de hoogte blijft van de laatste modetrends. Tegelijkertijd staan zij klaar om je te begeleiden bij het vinden van de juiste maat en niet te vergeten de pasvorm voor jouw specifieke lichaamstype. We weten hoe belangrijk het is om je comfortabel te voelen in je kleding, en bij Zizzi doen we geen concessies op het gebied van comfort of stijl.

Als je speciale wensen of behoeften hebt, zullen wij ons best doen om je te helpen. Waar je ook naar op zoek bent, je bent van harte welkom in onze winkel om onze grote selectie goedkope plus size kleding te bekijken.

Bij Zizzi's winkels in Nederland kun je ook gebruik maken van Click & Collect. Zo kun je de kleding vanuit huis online reserveren, in onze winkel in Rotterdam ophalen en mee naar huis nemen om te passen.

 

Tot ziens bij Zizzi in Rotterdam

Bij Zizzi zijn we er trots op dat we een van de leiders zijn op het gebied van mode in grote maten, en dat iedereen, ongeacht zijn of haar maat, recht heeft op fantastische kleding. Er zijn veel manieren om je kleding te stylen - het hangt van jou en de look die je wilt bereiken af. Als je niet zeker bent, kijk dan even. Ons vriendelijke personeel staat altijd klaar om te helpen.

We kijken er naar uit je te mogen verwelkomen in Zizzi in Alexandrium!