Shop The Look

Shop The Look is een samenstelling van complete outfits van onze stylisten waarmee je stijlvol voor de dag komt. Je vindt hier 8 inspirerende looks met zorgvuldig geselecteerde artikelen die zijn afgestemd op de trends van deze zomer.​​​​​​​

Licht en luchtig katoen

Deze collectie is gemaakt van katoen voor de warmere dagen. Haal het maximale uit de warme temperaturen door te kiezen voor lichte materialen en luchtige pasvormen, zodat je er zowel goed uitziet als comfortabel gekleed bent.

De zomer komt eraan

Tie dye is een van de grote trends van het seizoen die je terugvindt op jurken en tops. Met lichte materialen en een coole print maak je zo eenvoudig een eyecatching outfit voor de zomer.

Stralende zomerprint

Jurken en tops die zowel mooi als licht zijn, zijn de musthave in de garderobe tijdens warme zomerdagen. Je kunt voor opvallend kiezen met mooie kleuren of de briljante prints wat meer ingetoomd maken met rustigere tinten.

Zomergele nuances

Met de gele nuances straal je de zomerzon tegemoet. Combineer een gele top met spijkershorts, dan ben je helemaal klaar voor de warme dagen.

Schattig kant en prachtige kleuren

Lingerie moet comfortabel zitten, maar dat betekent niet dat het saai hoeft te zijn. Met kant en kleuren komt je ondergoed tot leven, en als je er een prachtige zomerse outfit aan toevoegt, voel je je van binnenuit net zo mooi.

Frisse kleuren​​​​​​​

Geef je look meer pit met opvallende zomerprints op jurken en tops. Je kunt je top met print mooi combineren met effen jeans om balans te creëren. Zo volg je de grote trend van deze zomer.​​​​​​​​​​​​​​

De print van het seizoen

De bloemenprint is here to stay! Maak je bloemenprint vrouwelijk door een top met kant toe te voegen of maak het juist stoer door het te combineren met een denim short met rafelige randen.

Gekleed voor warme sessies​​​​​​​​​​​​​​

Als je actief wilt zijn in de hitte, heb je ademende trainingskleding nodig. Door te kiezen voor een set met een fris en kleurrijk patroon, creëer je zowel samenhang in de look als een extra shot motivatie.​​​​​​​