Hoe draag je een kleurrijke panty?

Hoe draag je een kleurrijke panty?

Gekleurde panty's om je outfit te verlevendigen

Er is altijd wel een gelegenheid om een jurk te dragen. En soms heb je er een panty onder nodig. Als je je outfit wilt verlevendigen, is een gekleurde panty voor vrouwen zeker de juiste keuze.


Of je nu naar een feestje gaat of gewoon een dag op kantoor doorbrengt, een gekleurde plus size panty kan je outfit opfleuren. Het is een trend die de afgelopen jaren is gegroeid en we zien hem overal - van de grote modehuizen tot sociale media en het straatbeeld in het algemeen.


In feite kun je de kleurrijke panty's dragen zoals je wilt. Er zijn geen regels en geen grenzen. Maar als je onze mening wilt over hoe ze te dragen, lees dan hieronder verder.

Rode panty's

Een rode panty is natuurlijk een voor de hand liggende keuze voor de winter, wanneer er misschien een kerstfeest op de kalender staat. Combineer bijvoorbeeld een velour dress met een rode panty en je hebt een outfit die perfect is voor winterfeesten. Voeg een paar stiletto's toe en je bent klaar voor het feest.


Paarse panty's

Een paarse gekleurde panty kun je gemakkelijk voor elke dag dragen. Probeer bijvoorbeeld de paarse panty te combineren met een klassieke rok. Zo krijg je een outfit die zowel elegant als vrouwelijk is. Het toevoegen van een paar leather stoes geef je look een stoer element, en het combineren met een paar sneakers maakt het meer casual.


Blauwe panty's

Blauw is een klassieke en elegante kleur. Het kan altijd gedragen worden. De klassieke zwarte jurk kan nieuw leven worden ingeblazen, en een jurk in een blauwe tint kan een extra dimensie krijgen met een blauwe panty als aanvulling. Als u die elegante stijl wilt behouden, is een blauwe panty zeker de juiste keuze.


Huidskleurige panty's

De meest traditionele panty's zijn de "huidkleurige". Ze zijn er in verschillende tinten die bij je benen passen. En er zijn geen grenzen aan wanneer je zo'n panty kunt dragen. Omdat ze dezelfde tint hebben als je huid, kun je ze combineren met verschillende kleuren. De enige grens is je verbeelding.


Glimmende panty's

Voor een extra feestelijke look draag je een glimmende panty onder je jurk. Ze maken elke feestelijke look extra af. Of je ze nu combineert met een effen jurk, een jurkje met print of zelfs een glimmend jurkje, het maakt niet uit. Ze geven je outfit alleen maar meer kracht en stijl.


Gedessineerde panty's

Als je bij de klassieke zwarte panty wilt blijven, geef ze dan een update door te kiezen voor een panty met een patroon. Een panty met patroon geeft een effen jurk een beetje speling. Bovendien kun je het patroon kiezen dat bij je stemming en stijl past.


Groene panty's

De groene panty is meer ingetogen, dus als je een meer neutraal gekleurde panty wilt proberen, kun je die gebruiken. Misschien heb je een jurk die op zichzelf al kleurrijk is. Daar kun je je outfit een kleine twist geven door een donkergroene panty te gebruiken in plaats van de klassieke zwarte.


Kleurrijke panty's zonder voeteneinde

Misschien geef je de voorkeur aan een legging boven een panty, en gelukkig kun je de kleurrijke voetloze panty op precies dezelfde manier dragen als de traditionele gekleurde panty. Het dragen van een gekleurde legging onder je jurk heeft hetzelfde positieve effect als het dragen van een panty.

Je kunt de kleurrijke panty's dragen zoals je wilt. Er zijn geen regels en geen grenzen

Controleer de denier van je panty

Als je geïnspireerd bent om kleurrijke panty's te gebruiken in je outfit, is het een goed idee om te letten op de dichtheid van de panty - ook bekend als de denier. Hoe minder deniers de panty heeft, hoe dunner ze is. Dit betekent ook dat als je bijvoorbeeld een panty van 40 denier draagt, die tot de dunste behoort, de kleur ook minder opvalt wanneer je deze draagt. Kies je daarentegen voor een gekleurde panty van 100 denier, dan valt de kleur meer op. Houd daar dus rekening mee als je op zoek bent naar je plus size gekleurde panty's.

Het is een trend die de afgelopen jaren is gegroeid en we zien het op meer plaatsen