Black Friday

Het aftellen naar Black Friday is begonnen

Word vandaag nog lid van Club Zizzi en ontvang als eerste bericht over nieuwe aanbiedingen!

Black Friday 2024 van Zizzi

Maak je klaar voor de grote Black Friday-race bij Zizzi, vol met fantastische aanbiedingen voor kleding in grote maten die je gewoon niet mag missen. Als je ervan droomt om de kerstcadeautjes op tijd in huis te hebben, dan is Black Friday de meest voor de hand liggende optie om meer te kunnen kopen voor minder geld.


Blijf je tot middernacht wakker, dan kun je op deze pagina de hele nacht lang, in alle rust, al onze Black Friday-aanbiedingen ontdekken. Dan is de kans groot dat je precies krijgt wat je wilt. Ben je lid van Club Zizzi, dan heb je vanaf woensdag exclusief toegang tot de aanbiedingen vanaf 19.00​​​​​​​.


De hele week nieuwe aanbiedingen

Bij Zizzi houden we van Black Friday en leuke deals, dus dat vieren we natuurlijk de hele week met Black Week. Dit betekent dat we zontag 23november al beginnen en pas op zondag 29 november stoppen. De hele week zijn er elke dag nieuwe spannende aanbiedingen.


Dus Black Week is onze manier om op te warmen voor Black Friday. Houd Zizzi.be in de gaten, waar we de aanbiedingen elke dag bijwerken. Je kunt je ook aanmelden voor Club Zizzi, zodat je als eerste onze nieuwsbrief met de aanbiedingen ontvangt.


Als je niet kunt wachten op de grote winkeldag met de Black Friday-aanbiedingen en kortingen, dan kun je altijd het gehele jaar onze mooie aanbiedingen bekijken op Zizzi. Bij Zizzi kun je veel leuke dingen ontdekken die passen bij jouw stijl! Mis onze speciale aanbiedingen in de grote maten niet!


Black Friday 2024

Bij Zizzi kijken we uit naar Black Friday, en jij hopelijk ook! Je denkt waarschijnlijk al na over wat je op deze spannende dag gaat kopen. Black Friday is een Amerikaans fenomeen dat de afgelopen 5 jaar ongelooflijk populair is geworden, niet alleen in de VS, maar ook in de rest van de wereld, en ook in Belgium.


Wanneer is het Black Friday?

Black Friday gaat elk jaar dezelfde dag van start, namelijk de vrijdag na Thanksgiving in november - dit jaar is dit vrijdag 29 november 2024. De dag is zo gekozen omdat het voor de hand ligt om op deze dag ook de kerstinkopen te doen, en daarom is het in de VS de grootste en drukste winkeldag van het jaar sinds 2005.


Een knaller van een verkoop

Op Black Friday verhogen winkels en webshops de aanbiedingen zo hoog dat er overal in de steden lange wachtrijen worden verwacht, en je moet daarom uitgerust zijn met een flinke portie geduld om mee te kunnen profiteren. Dat betekent dat je snel moet zijn als je tijdens de Black Friday kans wilt maken op items extra scherp afgeprijsd zijn.


Doe mee aan de grootste winkeldag van dit jaar!

Belgiës houden ervan om geld te besparen en het is daarom ook niet zo vreemd dat Black Friday inmiddels elk jaar een terugkerende traditie is. Daarnaast is het voor alle winkels een unieke kans om de kerstinkopen goed te beginnen en is het ook nog eens zeer gunstig voor jou als consument. Bij Zizzi zullen we ook deelnemen aan Black Friday 2024. Om welke aanbiedingen het zal gaan kunnen we pas op de dag zelf onthullen. Je kunt echter veel geweldige kortingen verwachten op vrijwel al onze plus size artikelen, dus je kan je al gaan verheugen op onze Black Friday-deals.


Black Friday is echt een feestdag voor shopaholics, en als je de kilometerslange wachtrijen voor de winkels niet wilt meemaken, dan kun je gewoon lekker thuis op de bank zitten en een plus size koopje doen op onze webshop. We nodigen je bij deze uit voor de scherpe Black Week deals.


Bereid je voor op Black Friday 2024

Als er een item is van ons dat jij echt graag wil hebben deze Black Friday, dan zijn er een aantal dingen die je kunt doen om je voor te bereiden. Als je een beetje voorbereid bent, is de kans namelijk groter dat je krijgt wat je wilt, of je nu in een winkel winkelt of online op de webshop. Allereerst is het een goed idee om vantevoren te beslissen wat je wilt kopen. Er is niet genoeg tijd om na te denken over wat je wilt hebben, want dan verdwijnen de goede deals voor je neus. Als je ervoor kiest om in de fysieke winkels te winkelen, moet je voldoende tijd vrijmaken. Je kunt zeker een grote rij voor de winkel verwachten, daarom is het een goed idee om ruim van tevoren aanwezig te zijn.


Vind perfecte kerst- en adventscadeaus

Misschien ben je zelf gek op plus size kleding van Zizzi, en misschien ken je iemand anders die dat is. Daarom is Black Friday een voor de hand liggende gelegenheid om een ​​paar geweldige kerstcadeaus te kopen voor iemand om wie je geeft! Bij Zizzi kun je je hart ophalen aan kleding voor grote dames die modebewust zijn en geven om een mooi design. We bieden alles aan van blouses en tops tot jeans, rokken, kleedjes, jassen, sportkleding en ondergoed. Allemaal gemaakt in grote maten die het vrouwelijk lichaam op de beste manier accentueren. Mocht je twijfelen over de maat, dan kun je hulp krijgen via onze maattabel. Bij Zizzi weten we dat het moeilijk kan zijn om kleding voor anderen te kopen als je niet iets specifieks voor ogen hebt. Maar we weten ook dat het moeilijk kan zijn om niks te kopen, want met onze Black Friday-aanbieding valt er veel geld te besparen.Als je twijfelt of je een kleedje of een nieuwe jas moet kopen, dan is het misschien makkelijker om voor leuke accessoires te gaan. In het assortiment accessoires kun je lieve adventscadeaus vinden die de koude en donkere decembermaand zullen verwarmen. Kies een mooie sjaal of een zachte panty. De mogelijkheden zijn eindeloos.


Tot weerziens op Black Friday bij Zizzi!

Bij Zizzi kijken we uit naar een knaller van een koopjesfeestje! Deze grote winkeldag kleedt jou van top tot teen met mooie plus size items! Je kunt als een van de eersten toegang krijgen tot onze aanbiedingen en kortingen door je aan te melden voor Club Zizzi. Tot weerziens bij Zizzi!