Grote maten panty's

Selectie aanpassen Reset
Reset
Prijs
Alle Deselecteer ales
Kleur
  • (1)
  • (8)
Alle Deselecteer ales
Maat
  • (2)
  • (3)
  • (4)
  • (3)
  • (2)
  • (3)
9 producten

Pantys grote maten van kwaliteit
Iedere vrouw heeft pantys nodig. Voor pantys grote maten (maat 42-56) kun je het best terecht bij Zizzi. Snelle levering, makkelijk te retourneren en een ruim aanbod aan kleding. Omdat de pantys gemaakt worden voor grotere maten, zal de pasvorm in ieder geval uitstekend zijn.

Pantys grote maten van kwaliteit
Met pantys is het belangrijk om een goede pasvorm te kiezen. Zitten ze te strak, dan scheuren ze snel. Grote maten pantys vind je bij Zizzi in alle kleuren en maten tussen de 42 en 56. Omdat het speciaal voor dames met een maatje meer is gemaakt zal de pasvorm uitstekend zijn. Voor pantys grote maten ben je bij ons dus aan het goede adres. Pantys kun je op veel verschillende manieren combineren. Bijvoorbeeld onder een jurkje, rokje of onder een broek als het wat frisser is. Combineer het met een paar leuke pumps of mooie sandalen en ga zelfverzekerd de deur uit.

Grote maten pantys voor iedereen
Pantys passen bijna bij elke outfit en tegenwoordig ook onder bijna elke soort schoen. De pantys zijn zo mooi dat je ze niet langer hoeft te verbergen. De pantys grote maten van Zizzi zijn van een goede kwaliteit. Om de pantys lang mooi te houden is het belangrijk om ze te wassen in een apart waszakje. Als er een ritssluiting van een ander kledingstuk achter blijft hangen, is dat alleen maar zonde. Zorg ervoor dat je ze niet wast op meer dan dertig graden . Als je er zeker van wilt zijn dat je pantys heel blijven, kun je eigenlijk het beste de panty met de hand wassen.

Pantys grote maten Zizzi
Voor pantys grote maten kun het best bij Zizzi terecht. Vanwege de kwaliteit, maar ook de snelle levering. Eenmaal besteld, heb je het al binnen twee tot vijf dagen in huis. Retourneren kan binnen veertien dagen, je hebt dus lang de tijd om te beslissen of je de kleding wilt houden. Heerlijk op je gemak shoppen vanuit huis!