Werken bij zizzi


Durf jij deze uitdaging aan binnen onze wereldwijd groeiende modeketen? Stuur jouw motivatie, CV en recente foto naar wevi@ball-group.com

Toegewijde medewerkers - de belangrijkste kracht van het merk

De medewerkers van Zizzi zijn de belangrijkste kracht van het merk en vormen het platform waarop het succes is gebaseerd.

We hebben een creatieve werkplaats waar zelfs voor de vreemde vogel, diegene die zich niet aan de rest van de industrie wil conformeren, plek is. Bij Zizzi is het niet genoeg om enkel problemen op te lossen en succes vast te houden. Van het personeel wordt verwacht dat zij voorop lopen met nieuwe trends en dat zij in staat zijn om onafhankelijk nieuwe ideeën en concepten te bedenken, die geschikt zijn voor een veranderende wereld. Er zijn hoge verwachtingen. Zizzi doet dan ook haar uiterste best om een aantrekkelijke werkplaats in een dynamische omgeving te maken, gekarakteriseerd door professionalisme en spontaniteit.

De Zizzi spirit is de kern van het merk en de belangrijkste waarden die we vanaf het begin hebben gevolgd, die tot succes hebben geleid, zijn de waarden waarmee het merk ook nu nog vooruit kijkt. Zelfs nu Zizzi veel groter is verdelen we het werk over verschillende afdelingen, waarbij teamwork een cruciale factor is voor succes.

Op dit moment werken meer dan 650 medewerkers voor Zizzi in zes verschillende landen. Elk van deze mensen springt er uit door de bijzondere teamgeest waarbij goede ideeën worden gevolgd op de weg naar succes.