CLUB ZIZZI DEELNEMERSREGLEMENT

Club Zizzi wordt je aangeboden door: Ball Retail A / S, CVR. (KvK) 26 40 75 67 Kløvermarken 29, DK-7190 Billund, Denemarken. (Ball)

Club Zizzi biedt jou de mogelijkheid tot het ontvangen van nieuwsbrieven, sms- en serviceberichten, exclusieve aanbiedingen, uitnodigingen voor plaatselijke evenementen en arrangementen, inspiratie, stijltips en andere informatie over o.a. modetrends. Zizzi is gespecialiseerd in kleding, schoenen, headwear, accessoires en andere producten die door Ball worden aangeboden.

Club Zizzi is een elektronisch loyaliteitsprogramma, wat betekent dat je als clubmember alle informatie per email of SMS ontvangt. Deelname aan Club Zizzi is helemaal gratis.

Deelnemen is simpel: Registreer je online door het invullen van het aanvraagformulier. Wij hebben wat informatie van jou nodig, zodat wij onze service constant kunnen verbeteren en jou steeds de beste service kunnen bieden en de juiste informatie kunnen toesturen.

Door member te worden van onze club laat je ook persoonsgegevens bij ons achter. De verwerking van deze gegevens hebben wij nader uitgewerkt in onze privacy statement. Deze vind je hier.

Het kan nodig zijn om de voorwaarden voor het lidmaatschap van Club Zizzi te wijzigen. Het kan ook nodig zijn om wijzigingen, correcties of aanpassingen in ons privacybeleid aan te brengen. Wij brengen je bij grote veranderingen altijd eerst op de hoogte van de wijziging, zodat je je kunt afmelden als je het niet eens bent met de wijziging. Kleine veranderingen voeren wij altijd direct door.

Je kunt je ten alle tijde afmelden bij Club Zizzi via de link 'afmelden' die onderaan elke e-mail te vinden is. Je kan je ook op elk moment afmelden door een e-mail te sturen naar nieuwsbrief@zizzi.nl​.

Veel plezier!


Algemene Voorwaarden Competitie

-Win a 100,00€ Voucher

Deze competitie wordt verzorgd door Ball Wholesale ApS, Kløvermarken 29, DK-7190 Billund | Bedrijfsreg. 14017577. Wanneer je deelneemt aan de competitie, ga je akkoord met de onderstaande voorwaarden en met onze lidmaatschapsvoorwaarden.
Wanneer je je aanmeldt voor de competitie, word je automatisch lid van Club Zizzi (bekijk de lidmaatschapsvoorwaarden) en ontvang je een welkomstmail (tenzij je al lid bent van Club Zizzi).
De competitie vereist geen aankopen en loopt in de periode 05/04/18-05/05/18
Wanneer je je aanmeldt bij Club Zizzi, doe je mee met de loting en win je een van de getoonde prijzen. De prijzen hebben een collectieve waarde van 100,00€
De prijs kan niet worden ingewisseld voor geld of iets anders.
De winnaar wordt geselecteerd zodra de wedstrijd eindigt.
Elke individuele winnaar wordt direct op de hoogte gebracht per e-mail, die wordt verzonden naar het e-mailadres dat werd gebruikt tijdens de inschrijving. Als een winnaar niet binnen 14 kalenderdagen na verzending heeft geantwoord op Zizzi's e-mail, heeft Zizzi het recht om een andere winnaar te selecteren via een willekeurige loting.
Door deel te nemen aan de wedstrijd, accepteer je dat we je naam kunnen publiceren op website, nieuwsbrief en sociale media-accounts van Zizzi - mocht je de gelukkige winnaar blijken te zijn.
Zizzi behoudt zich het recht voor om de wedstrijd gedeeltelijk of volledig te stoppen/uit te stellen als zich complicaties voordoen die de integriteit van de competitie in gevaar brengen. Deze optie zal worden gebruikt in gevallen waarin technische of juridische redenen ertoe leiden dat de wedstrijd niet op de juiste manier kan worden uitgevoerd.