Heb je er ooit van gedroomd een stylist te hebben? Met deze vijf extra stylingtips die we voor je hebben gevonden, ben je direct je eigen stylist. Ontdek de stijlen die bij je persoonlijke style passen. Wij helpen je perfect gekleed te gaan - elke dag opnieuw.

PERSOONLIJKE STYLINGTIPS #1

ROLL UP

Een universele tip is om altijd een beetje huid te laten zien. De ogen worden immers naar blote huid getrokken. Door de mouwen van je blazers en tops op te rollen, pronk je automatisch met het smalste deel van je lichaam. Op deze manier doen je elegante polsen bovendien de rest van je lichaam slanker lijken.

ZIE STYLES

PERSOONLIJKE STYLINGTIPS #2

FEMININE FOCUS POINTS

Styling gaat vooral over verhoudingen. Rol de broekspijpen van je jeans iets op om je enkels een beetje bloot te geven. Welk figuur je ook hebt, dit geeft je een vrouwelijk en elegant focuspunt waardoor je benen eindeloos lang lijken. Bonustip: ken jouw ideale model voor jeans. Je kunt altijd langskomen in een van onze Zizzi-winkels waar we je begeleiden en je helpen de perfecte jeans voor je te vinden.

ZIE STYLES

PERSOONLIJKE STYLINGTIPS #3

YOUR NEW BEST FRIEND

Blazers - Draag er een die vanaf het midden van de rug is gesneden. En kies voor een slim-fit, zodat je silhouet mooi wordt geaccentueerd.

ZIE STYLES

PERSOONLIJKE STYLINGTIPS #4


USING SHAPEWEAR

Verstop je nooit. Voorkom de verleiding te denken dat je volume moet camoufleren. Omarm in plaats daarvan altijd de rondingen van je lichaam - ook als je je love handles of speciale delen van je lichaam liever verbergt. Maak er een gewoonte van om shapewear te gebruiken. Het verbergt alles wat je wil verbergen en laat in plaats daarvan de delen zien die je wil laten zien.

ZIE STYLES

PERSOONLIJKE STYLINGTIPS #5

SHOW YOUR SILHOUETTE

Een van de beste tips voor het creëren van een vrouwelijk silhouet is het dragen van getailleerde jurken en jassen, of gewoon door een riem toe te voegen die je figuur benadrukt. Soms worden we aangetrokken door losvallende silhouetten, maar een meer gestructureerd silhouet maakt ons allemaal slanker. Welk figuur je ook hebt.

ZIE STYLES

Chat met ons
KLANTENSERVICE

Als je vragen hebt over onze producten, de verwerking van je bestelling of retouren van artikelen die je in de webshop hebt gekocht, kun je altijd contact opnemen met onze online klantenservice.

Klantenservice

De livechat met de klantenservice is momenteel gesloten. In plaats daarvan kun je hier een bericht schrijven en we nemen binnen 12 uur contact met je op.

Klantenservice
De livechat met de klantenservice is momenteel gesloten. In plaats daarvan kun je hier een bericht schrijven en we nemen binnen 12 uur contact met je op.