Met de ontwerpen van Zizzi kun jij de mooisten kanten van jezelf accentueren. Je moet je vrouwelijk en fijn kunnen voelen en elke dag kunnen genieten van het vrouw zijn, ongeacht je stijl. Daarom hebben we 5 stylingtips voor je verzameld waarmee jij jezelf van je beste kant kunt laten zien.

PERSOONLIJKE STYLINGTIPS #1

SHOW OFF

Als je de vrouwelijke lijnen van je bovenlichaam wilt laten zien of misschien gewoon de focus wilt leggen op iets anders dan je décolleté, kies je voor een top met V-hals of een ronde hals zodat je sleutelbeen de aandacht krijgt die het verdient.

ZIE STYLES

PERSOONLIJKE STYLINGTIPS #2

NEVER COVER FULLY UP

Als je een bepaald deel van je lichaam liever iets minder wilt laten zien, ga dan voor vrouwelijk kant. Verberg jezelf nooit helemaal, maar durf te pronken met een beetje huid en gebruik daar waar je minder focus wilt leggen, liefdevol warm licht en kant.

ZIE STYLES

PERSOONLIJKE STYLINGTIPS #3

THE RIGHT BRA

Ongeacht je cupmaat is de juiste BH heel belangrijk, of het nu een simpele BH is voor onder een wit T-shirt of een met veel details. Als je de juiste BH gevonden hebt, haal je met een kleine tip het beste uit je BH. Zodra je je BH hebt aangedaan, lift je je ene borst en plaats je deze gericht naar je andere borst. Zo krijg je ook met een kleine boezem mooie rondingen.

ZIE STYLES

PERSOONLIJKE STYLINGTIPS #4

ROCK THE ROBE

Een riem kan voor de meeste mensen kleine wonderen verrichten. Met een riem kan bijna iedereen de gedroomde taille krijgen. Als je een lang bovenlichaam hebt, kies dan voor een brede riem. Als je een relatief lang onderlichaam hebt, kies dan voor een smalle riem.

ZIE STYLES

PERSOONLIJKE STYLINGTIPS #5

DRESS FOR YOUR OWN PROPORTIONS

Soms worden we verliefd op een stijl, een trend en een silhouet. Maar volg de trend die bij je past. Hiervoor is het belangrijk dat je je verhoudingen kent. Als je bijvoorbeeld brede heupen hebt, accentueer je je schouders, eventueel in combinatie met een losse broek, om zo harmonie te creëren.

ZIE STYLES

Chat met ons
KLANTENSERVICE

Als je vragen hebt over onze producten, de verwerking van je bestelling of retouren van artikelen die je in de webshop hebt gekocht, kun je altijd contact opnemen met onze online klantenservice.

Klantenservice

De livechat met de klantenservice is momenteel gesloten. In plaats daarvan kun je hier een bericht schrijven en we nemen binnen 12 uur contact met je op.

Klantenservice
De livechat met de klantenservice is momenteel gesloten. In plaats daarvan kun je hier een bericht schrijven en we nemen binnen 12 uur contact met je op.