De loting wordt gehouden door Ball Wholesale ApS, Kløvermarken 29, DK-7190 Billund | CVR-nr. 14017577.

Door deelname aan de wedstrijd accepteer je onderstaande voorwaarden en onze lidmaatschapsvoorwaarden.

Door mee te doen aan de wedstrijd spelen in de loterij ben je automatisch lid van Club Zizzi (bekijk lidmaatschapsvoorwaarden) en krijg je automatisch een welkomste-mail (tenzij je reeds lid bent). De wedstrijd loopt van 8 t/m 24 maart 2019. Als je 3 dezelfde krast krijg je een lot om mee te doen in de loting voor de hoofdprijs. De hoofdprijs is een personal stylingsessie en een cadeaubon ter waarde van €350,- om te besteden in een Zizzi-filiaal bij jou in de buurt. De prijs kan niet worden ingewisseld voor contanten.

De winnaar zal bekend gemaakt worden via het e-mailadres dat gebruikt is bij aanmelding voor de wedstrijd. De cadeaubon moet in één keer gebruikt worden, en is geldig t/m 31 december 2019.

Door deelname aan de wedstrijd geef je ons toestemming jouw naam op de website, in de nieuwsbrief en op onze social media-kanalen te publiceren – mocht je de gelukkige winnaar zijn.

Zizzi behoudt zich het recht voor de wedstrijd volledig of deels uit te stellen of te beëindigen mochten er problemen optreden die de integriteit van de wedstrijd in gevaar brengen. Van deze optie zal gebruik gemaakt worden wanneer de wedstrijd door technische of juridische omstandigheden niet op de juiste voorgeschreven manier uitgevoerd kan worden. Werknemers van Ball Wholesale ApS en hun gezinsleden zijn uitgesloten van deelname.

Chat met ons
KLANTENSERVICE

Als je vragen hebt over onze producten, de verwerking van je bestelling of retouren van artikelen die je in de webshop hebt gekocht, kun je altijd contact opnemen met onze online klantenservice.

Klantenservice

De livechat met de klantenservice is momenteel gesloten. In plaats daarvan kun je hier een bericht schrijven en we nemen binnen 12 uur contact met je op.

Klantenservice
De livechat met de klantenservice is momenteel gesloten. In plaats daarvan kun je hier een bericht schrijven en we nemen binnen 12 uur contact met je op.