CLUB ZIZZI DEELNEMERSREGLEMENT

Club Zizzi wordt je aangeboden door: Ball Retail A / S, CVR. (KvK) 26 40 75 67 Kløvermarken 29, DK-7190 Billund, Denemarken. (Ball)

Club Zizzi biedt jou de mogelijkheid tot het ontvangen van nieuwsbrieven, sms- en serviceberichten, exclusieve aanbiedingen, uitnodigingen voor plaatselijke evenementen en arrangementen, inspiratie, stijltips en andere informatie over o.a. modetrends. Zizzi is gespecialiseerd in kleding, schoenen, headwear, accessoires en andere producten die door Ball worden aangeboden.

Club Zizzi is een elektronisch loyaliteitsprogramma, wat betekent dat je als clubmember alle informatie per email of SMS ontvangt. Deelname aan Club Zizzi is helemaal gratis.

Deelnemen is simpel: Registreer je online door het invullen van het aanvraagformulier. Wij hebben wat informatie van jou nodig, zodat wij onze service constant kunnen verbeteren en jou steeds de beste service kunnen bieden en de juiste informatie kunnen toesturen.

Door member te worden van onze club laat je ook persoonsgegevens bij ons achter. De verwerking van deze gegevens hebben wij nader uitgewerkt in onze privacy statement. Deze vind je hier.

Het kan nodig zijn om de voorwaarden voor het lidmaatschap van Club Zizzi te wijzigen. Het kan ook nodig zijn om wijzigingen, correcties of aanpassingen in ons privacybeleid aan te brengen. Wij brengen je bij grote veranderingen altijd eerst op de hoogte van de wijziging, zodat je je kunt afmelden als je het niet eens bent met de wijziging. Kleine veranderingen voeren wij altijd direct door.

Je kunt je ten alle tijde afmelden bij Club Zizzi via de link 'afmelden' die onderaan elke e-mail te vinden is. Je kan je ook op elk moment afmelden door een e-mail te sturen naar nieuwsbrief@zizzi.nl​.

Veel plezier!