Move with Zizzi

Een universum van lifestyle, training, onderdompeling en alles wat het dagelijkse leven energie geeft. We hebben al het nodige verzameld voor een leuk en actief dagelijks leven. Bekijk trainingsvideo's, inspiratie en sportkleding en maak je klaar voor een sprong in de energieke wereld van beweging.

Goede morgen yoga flow: zonnegroet

Begin de dag rustig en kalm. Neem een paar minuten voor jezelf, misschien met een kleine meditatie aan het begin - of begin meteen aan een rustige yogaflow met een paar zonnegroeten.

Een zonnegroet is een speciale combinatie van yogahoudingen die in een flow worden uitgevoerd. Ze volgen hetzelfde ritme als je ademhaling, zodat je kunt in- en uitademen telkens wanneer je een nieuwe houding aanneemt. Een zonnegroet geeft je energie als je lichaam ontwaakt en je bloed begint te stromen - en het verwarmt zelfs de koudste ochtend. Zonnegroeten geven je de tijd om te kalmeren in een hectische dag door je te laten concentreren op je ademhaling. Een werkelijk briljante manier om je lichaam en geest te doen ontwaken.

​​​​​​​Doe zoveel zonnegroeten als je kunt en wilt - en zorg ervoor dat je gecontroleerd ademhaalt en je lichaam voelt stromen.

Vind producten voor de yoga

Meer video's van Move with Zizzi

Walk with Zizzi
Trek je schoenen aan en begeef je naar een heuvelachtig terrein dat je ertoe uitnodigt om van tempo te veranderen en gaandeweg veel te bewegen.

In de winter zwemmen
Met een duik in de koele zee begin je de dag zeker fris.

Yoga: Zonnegroet
Kom in de versnelling en maak je klaar om te focussen door de zonnegroet te doen.

Skateboard workout
Binnenkort