Klantenservice

Klantenservice en veelgestelde vragen

Als je vragen hebt over onze producten, de verwerking van je bestelling of retouren van artikelen die je in de webshop hebt gekocht, kun je altijd contact opnemen met onze online klantenservice.

Veelgestelde vragen

Als Club Zizzi member kun je binnen 100 dagen retourneren en retourneren is voor jou gratis. Ben je geen lid van Club Zizzi, dan kun je binnen 30 dagen retourneren. Het retourrecht gaat in vanaf de dag dat je je bestelling ontvangt.

Je kunt artikelen retourneren door gebruik te maken van het voorgefrankeerde retourlabel dat is meegeleverd in je pakket.

Je draagt zelf de kosten voor de retourzending (€9 met het prepaid retouretiket) wanneer je de aankoop ongedaan wilt maken - zelfs als de oorspronkelijke verzending gratis was. Het etiket werkt als een gefrankeerde postzegel. Het bedrag van €9 wordt door ons in mindering gebracht op het aan jou terug te betalen bedrag. Retourneren voor Zizzi Club members is kosteloos.

Als je ervoor hebt gekozen om met Klarna te betalen, is het belangrijk dat wanneer je iets retourneert, je Klarna informeert dat je reeds een retour bent gestart. Je kunt zo de factuur tijdelijk laten pauzeren zodat de retourzending eerst kan worden verwerkt en Klarna je vervolgens een nieuwe factuur kan toesturen. Je kunt de retour aanmelden via je Klarna-account of door contact op te nemen met de klantenservice van Klarna.

Als je ervoor kiest om items uit verschillende orders in hetzelfde pakket retour te zenden, vragen wij je ons hierover te informeren.

Het is niet mogelijk om items te retourneren door deze zelf bij Ball Group Denmark ApS in Billund te leveren.

Vergeet niet om de retourinstructies in je pakket te volgen - en bewaar het verzendbewijs dat is ontvangen bij de afgifte van de retourzending goed totdat de retour volledig is verwerkt.

Als je besluit een artikel te retourneren, draag je zelf de retourkosten van €9 - zelfs als de oorspronkelijke verzending gratis was.
Je kunt het meegeleverde voorgefrankeerde retouretiket gebruiken en de stapsgewijze instructies volgen. De retourkosten worden verrekend met de terugbetaling na ontvangst van de retourzending.
Ben je Club Zizzi Member? Dan is retourneren voor jou gratis. Als je het bijgevoegde retouretiket gebruikt, zijn de verzendkosten voor jou als Zizzi

Member als volgt:

Prijs Lid
DHL 9 EUR Gratis
DpD 9 EUR Gratis
DHL Express 9 EUR 9 EUR

Retour van een defect item

Als een beschadigd of onjuist artikel hebt ontvangen, draagt Zizzi de retourkosten. Om deze claim te starten dien je het beschadigde artikel te retourneren met behulp van het retouretiket dat bij je pakket is gevoegd en de ingevulde retourbon meesturen.

KLANTENSERVICE
Heb je vragen over onze producten, je bestelling, je retourzending of artikelen die je in de webshop hebt gekocht? Neem gerust contact op met onze klantenservice.
Bel onze klantenservice: +31202417703
E-mail ons: klantenservice@zizzi.nl
Let op: vergeet niet om je ordernummer te vermelden.

OPENINGSTIJDEN KLANTENSERVICE:
Maandag - Donderdag 10:00-17:00, Vrijdag 10:00-16:00 uur
We proberen jouw vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.
NB: De klantenservice is gesloten tijdens weekenden en feestdagen.
Zizzi Denmark ApS, Kløvermarken 29, DK-7190 Billund, Denemarken | CRN: 14017577

Terugbetalingen worden meestal 1-3 werkdagen nadat we het retour hebben ontvangen verwerkt.
De terugbetaling zal altijd op dezelfde betalingsmanier worden gedaan, als de manier die je gebruikt hebt tijdens de originele bestelling. Afhankelijk van die betalingswijze, wordt onze terugbetaling meestal 2-30 dagen nadat we het geld hebben overgemaakt naar je rekening overgemaakt. Als je betaald hebt met Klarna Factuur, zal Klarna contact opnemen over de terugbetaling.
We kunnen een terugbetaling tegenhouden totdat we de producten hebben ontvangen, of totdat we bewijs hebben ontvangen dat je het product hebt opgestuurd.
De klant is persoonlijk aansprakelijk voor eventuele beschadiging of vermissing van het product, wat voor verlaging van de restitutie kan zorgen.

Indien je niet (meer) over een retourlabel beschikt en artikelen wilt retourneren, neem dan contact op met onze klantenservice, zij kunnen je een nieuw label toesturen.

Je kan lid worden van Club Zizzi door in jouw lokale Zizzi winkel het registratieformulier in te vullen.

klantenservice@zizzi.nl

E-mails worden beantwoord op werkdagen, zo snel mogelijk binnen 24 uur

E-maill

Chat

Maandag - Donderdag 10:00-17:00
Vrijdag 10:00-16:00
Zaterdag - Zondag: 10-18

 

+31202417703

Maandag - Donderdag 10:00-17:00
​​​​​​​Vrijdag 10:00-16:00 uur

NB: Onze klantenservice spreekt Nederlands