Sanna jeans

Sanna-jeans sluiten nauw aan bij de heupen, de dijen en de kuiten, en zijn smal bij de beenopening. De taille is regelmatig en zit rond de navel.

Sanna-jeans sluiten nauw aan bij de heupen, de dijen en de kuiten, en zijn smal bij de beenopening. De taille is regelmatig en zit rond de navel.

Geen artikelen gevonden in de categorie

Sanna jeans

Sanna jeans is een van de vele fraaie modellen jeans die we in onze collectie hebben. Deze spijkerbroek wordt gekenmerkt door extra smalle pijpen, een regular waist en een curvy heuplijn. De broek is ideaal voor jou als je trots bent op je curves en deze goed wilt laten uitkomen. Sanna jeans is dus voor jou als je extra sexy en uitdagend wilt zijn. De broek is gemaakt van een heerlijk zachte stof met veel stretch erin, waardoor hij lekker zit en een goede pasvorm heeft. Er zitten 5 zakken en een rits in Sanna Jeans.

Jeansgids

Een spijkerbroek is een superveelzijdig kledingstuk. Twijfel je welk model jou het beste zou staan? Neem dan eens een kijkje in onze jeansgids. Op die manier krijg je een idee welke broek het beste bij jouw figuur past. Wat voor soort spijkerbroek wil jij?

Eentje met een highwaist of met een regular waist? En hoe moeten de pijpen eruit zien? Recht, wijd of smal? Of ben je gewaagd en durf je je wel in een extra slimfit spijkerbroek te vertonen?

Sanna jeans is verkrijgbaar in twee bruikbare kleuren, namelijk blauw en zwart en in de maten 42 t/m 60.

Combinatiemogelijkheden

Jeans kun je aan naar vrijwel elke gelegenheid. Want het gaat er helemaal om waar je de broek mee combineert, dus wat je erop en eronder draagt. Met een mooie blouse erop kun je ermee naar je werk, vooral als je een wat donkerdere kleur kiest, want die oogt al gauw wat netter. Met een feestelijke top van chiffon met wat mooie details, kun je een spijkerbroek ook best aan naar een feestje. Vooral als je er mooie pumps onder doet of sandalen met een hakje. En casual kan natuurlijk altijd, dan draag je gewoon een cool T-shirt op je broek.