Club zizzi deelnemersreglement

Inleiding

Het Club Zizzi-lidmaatschap is gratis en niet gebonden aan een aankoop in onze winkel.

Als lid van Club Zizzi, onze gratis klantenclub, geniet je van verschillende exclusieve voordelen, zoals: speciale aanbiedingen, vroege toegang tot uitverkoop, de mogelijkheid om voorbestellingen te doen en deel te nemen aan wedstrijden, goedkopere verzending en gratis retourneren, je persoonlijke Club Zizzi-account met bestelgeschiedenis, en volop inspiratie voor kleding, accessoires, stijlen en andere items in ons assortiment via e-mail en sms.

 
Voorwaarden voor het aanmaken van een lidmaatschap

Om lid te worden, is het nodig om je in te schrijven met je volledige naam en e-mailadres en een wachtwoord aan te maken. Daarnaast kun je ervoor kiezen om je adres, mobiele nummer, geboortedatum en voorkeurswinkel op te slaan. Wij gebruiken deze informatie om aanbiedingen en inspiratie aan jou te leveren, je een overzicht van je aankoopgeschiedenis en bonnen te geven en Club Zizzi voortdurend te verbeteren zodat het het beste aan jouw behoeften voldoet.

Door je als lid te registreren, bevestig je dat je ten minste 18 jaar oud bent en dat je de op dat moment geldende Lidmaatschapsvoorwaarden accepteert. Als lid van Club Zizzi verwerken we bepaalde persoonsgegevens over jou. Je kunt meer lezen over onze verwerking van persoonsgegevens in ons Privacybeleid. De bijgewerkte versie vind je altijd op onze website, www.zizzi.nl

Je moet akkoord gaan met het ontvangen van onze nieuwsbrieven om lid te kunnen worden van Club Zizzi. Je kunt vrij kiezen om ook communicatie via SMS te ontvangen. Het is noemenswaardig dat je toestemming voor het ontvangen van elektronische marketing op elk moment ingetrokken kan worden door je Club Zizzi-lidmaatschap op te zeggen.

Je bent verantwoordelijk voor het bijwerken van je contactgegevens en het vertrouwelijk houden van je inloggegevens. Als er een risico bestaat dat je wachtwoord is gecompromitteerd, raden we je aan om het zo snel mogelijk te veranderen.

 

Uitschrijven


Je kunt je op elk moment uitschrijven voor Club Zizzi; er is geen verplichte periode van lidmaatschap.

Dit kun je doen door in te loggen op je account op de website en je uit te schrijven onder "Mijn Informatie", of door op de "Uitschrijven"-knop te klikken die je onderaan alle nieuwsbrieven en teksten van Zizzi vindt. Als je hulp nodig hebt om je af te melden voor je lidmaatschap, neem dan hier contact op met de Klantenservice.

Zodra je je hebt uitgeschreven, zullen we stoppen met het sturen van inhoud, maar we bewaren documentatie over je toestemming om e-marketing te ontvangen tot twee jaar na intrekking. Je kunt meer lezen over onze bewaartermijnen in het Privacybeleid hier.

Natuurlijk ben je altijd welkom om je opnieuw aan te melden voor Club Zizzi.

 
Disclaimer

Ledenvoordelen zijn alleen van toepassing als je lid bent en geabonneerd op onze nieuwsbrieven.

Het is noodzakelijk om je geboortedatum in je Club Zizzi-account op te geven om een speciale verjaardagsvoucher te ontvangen. Let op dat lidmaatschapsvoordelen gerelateerd aan verjaardagen vereisen dat je ten minste 10 dagen lid bent geweest.

Je lidmaatschap is persoonlijk en niet overdraagbaar, en we hanteren een limiet van één lidmaatschap per persoon. Bovendien is het niet mogelijk om het e-mailadres dat aan je account is gekoppeld te wijzigen.

Vouchercodes kunnen niet worden omgezet in contanten.

Zodra je je hebt uitgeschreven bij Club Zizzi, bewaren we je gebruikersaccountinformatie 6 maanden lang, om te garanderen dat je niet binnen een periode van 6 maanden twee keer een welkomstkorting ontvangt, waarna je informatie zal worden verwijderd.

Als onze nieuwsbrief 6 maanden lang niet in je inbox is geopend, word je automatisch uitgeschreven omdat we het account als inactief beschouwen.

We behouden ons het recht voor om de Algemene Voorwaarden van het Club Zizzi-lidmaatschap en ons Privacybeleid te wijzigen. We kunnen dergelijke wijzigingen doorvoeren zonder kennisgeving, maar als de wijzigingen materieel zijn of minder gunstig voor jouw rechten, word je van tevoren per e-mail of sms op de hoogte gesteld.

 
Toepasselijk recht

Club Zizzi is eigendom van en wordt geëxploiteerd door Zizzi Denmark ApS, CVR-nr. 14 01 75 77, Kløvermarken 29, 7190 Billund.

Deze Lidmaatschapsvoorwaarden zijn over het algemeen onderworpen aan het Deense recht. Elk geschil, controverse of claim die hieruit voortvloeit, zal dus worden beslecht door de Deense rechtbanken, tenzij verplichte consumentenbeschermingswetgeving/rechten in uw land van verblijf, waar wij onze diensten aanbieden, vereisen dat de kwestie wordt beslecht door een andere juridische instantie.

Deze Lidmaatschapsvoorwaarden dienen in samenhang met onze Handelsvoorwaarden gelezen te worden.

 
Neem contact met ons op

Als je vragen hebt over de Lidmaatschapsvoorwaarden, hulp nodig hebt met je Club Zizzi-lidmaatschap, of iets anders, onze Klantenservice staat altijd klaar om je te helpen hier of via deze e-mail: klantenservice@zizzi.nl

Versie [3], bijgewerkt op 12.03.2024.